Dorotea Pettersson

Jag är planeringsexpert och coach. Vilket betyder att jag hjälper människor att se hur mycket tid de faktiskt har och planera utifrån sina intressen, och sina ”måsten”. Jag driver ett medlemsprogram som heter “Be Your Power” där planering, struktur och personlig utveckling sätt samman i en fin mix.

Skrivandet är en del av mig och ger mig energi, och möjlighet att dela mina tankar med andra. Att använda papper och penna gör något speciellt med mitt inre och jag kan helt enkelt inte sluta. När jag var liten skrev jag mest dagbok, men det utvecklades till att jag skrev korta historier och även dikter. I vuxen ålder har jag drivit flera bloggar och det har gjort att jag fått en vana att skriva varje dag, samt att jag skriver andra jobb på frilansbasis.

Jag inspireras av det mesta. Av samtal med mina vänner, mina barn och mina klienter. Jag inspireras av nyheterna och sådant jag ser på sociala medier. Jag inspireras av sömnlösa nätter, där många texter i mitt huvud skapas. Som tonåring har Oprah varit en av de personerna som inspirerat mig mest och även nu också. Jag har alltid läst böcker med en psykologisk förankring, då psykologi är det ämne jag alltid varit mest intresserad av.

Jag känner mig glad och tacksam att få vara en i gänget här på Snicks. Det här med att samla texter på en och samma plats känns väldigt smart. Det ger läsaren möjlighet att välja efter tycke och smak, men också efter humör. Jag gillar det!

Webpage