Yacine Lindgren Bakhti

Jag har alltid sysslat med estetik på ett eller annat sätt och jagat känslan man får när någonting ser rätt ut, men vad det innebär för en berättelse har länge varit svårt för mig att sätta fingret på. Efter ett par år av manusförfattande på Storyutbildningen har jag börjat förstå vad historieberättande faktiskt handlar om och nu jagar jag den där känslan igen. Känslan som kommer när saker och ting klickar.

Jag har en förkärlek för sci-fi, men när inspirationen slår kan den ta vilken form som helst. Det har till och med hänt att jag skrivit en rom-com. Det beror helt enkelt på var inspirationen kommer ifrån. Jag försöker vara öppen till så många inspirationskällor som möjligt, vilket är anledningen till att jag nappade på Snicks.

Från mitt perspektiv som manusförfattare kände jag mig till en början något begränsad av Snicks format. Men begränsningar föder dock innovation och får en att tänka i nya banor. Vilket är kul!  Jag ser fram emot att se mer av allt som Snicks kan inspirera.

Linkedin